Борги компаній Трампа сягають 650 мільйонів доларів - ЗМІ

Неділя, 21 серпня 2016, 10:00

Журналісти газети New York Times провели розслідування, згідно з яким борги компаній, що належать кандидату в президенти США, республіканцю Дональду Трампу сягають 650 мільйонів доларів.

Про це повідомляє ВВС.

Для оцінки стану бізнесмена журналісти використовували дані з відкритих джерел про майно, пов'язане з Трампом, включаючи офіси та поля для гольфу.

Виявлений журналістами борг в два рази перевищує суму, зазначену Трампом у фінансовій декларації для передвиборної кампанії.

Реклама:

Однак газета зазначає, що порушення тут немає, оскільки від Трампа і не вимагали розкрити всі його комерційні операції. Розслідування просто "підкреслює, яка частина бізнесу Трампа залишається оповитою таємницею", йдеться в статті.

Журналісти також стверджують, що значна частина стану кандидата в президенти залежить від компаній, які заборгували ще два мільярди доларів.

Цей борг, за даними журналістів, може мати значний вплив на стан Трампа.

Сам бізнесмен стверджує, що його стан оцінюється в 10 мільярдів доларів. Однак він ніколи не розкривав суму сплачуваних податків і не дозволяв провести незалежну оцінку своїх активів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: