"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Суд зняв арешт із рахунків однієї з компаній Злочевського

Вівторок, 2 серпня 2016, 13:13

Апеляційний суд Києва зняв арешт із рахунків однієї з компаній газовидобувного холдингу Burisma колишнього міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.

Ця ухвала від 25 липня щодо компанії "Парі" оприлюднена в Єдиному реєстрі судових рішень, пише "Укрінформ".

"Апеляційну скаргу представника товариства з обмеженою відповідальністю "Парі" - адвоката Бєлова А.Г. - задовольнити. Ухвалу слідчого судді Печерського районного суду Києва - скасувати. Ухвала апеляційного суду Києва оскарженню не підлягає", - йдеться в судовому рішенні.

Колегія суддів на чолі з Іваном Рибаком дійшла висновку, що Печерський суд наклав арешт на грошові кошти та цінні папери ТОВ "Парі" без достатніх доказів того, що ці гроші є предметом злочину, могли бути здобуті протиправним шляхом і можуть стати предметом спеціальної конфіскації.

Реклама:

Нагадаємо, 1 липня під арешт потрапили рахунки ТОВ "Енерго-сервісна компанія" Еско-Північ", ТОВ "Парі", ТОВ "Перша українська газонафтова компанія".

Раніше в Держреєстрі судових рішень також були оприлюднені три ухвали Печерського суду від 1 липня про накладення арешту на 20 свердловин "Еско-Північ", 12 свердловин "Першої української нафтогазової компанії" і 14 свердловин компанії "Парі".

Микола Злочевський займав посаду міністра екології з 2 липня 2010 по 20 квітня 2012 року в уряді Миколи Азарова. У на початку 2015 року екс-міністра оголосили в розшук за підозрою в незаконному збагаченні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: