"Укргазвидобування" отримало 7 спецдозволів на користування надрами

Четвер, 18 серпня 2016, 10:02

ПАТ "Укргазвидобування" отримало 7 нових спецдозволів на користування надрами,  дію 4 дозволів було продовжено.

Таке рішення прийняли під час засідання Комісії з питань надрокористування, йдеться у повідомленні Державної служби геології та надр.

Як наголошується, "Укргазвидобування" отримало 7 нових площ на користування вуглеводнями. Серед них на видобування Дубаневицького родовища у Львівській області та Волохівського родовища у Харківської області.

На п’яти ділянках "УГВ" планує проводити геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку з подальшим видобуванням. Йдеться про: Південно-Буцівську площу (Львівська обл.), Лесківсько-Мягківську площу (Харківська обл.), Західно-Волохівську площу (Харківська обл.), Сеньківську площу (Харківська обл.), Жденієвську площу (Закарпатська обл.).

Реклама:

Строк на користування надрами становить 20 років.

Окрім того, Комісією прийнято рішення про продовження 3 спецдозволів на Герсіванівську, Північно-Скворцівську, Південно-Коломатську площі на Харківщині. Ще 1 дозвіл продовжено на Східно-Довгівське родовище (Львівська обл.).

Як повідомлялося, 9 серпня Київський апеляційний госпсуд розірвав договір про спільну діяльність між "Укргазвидобуванням" і ТОВ "Надра Геоцентр", афілійованим із депутатом Олександром Онищенком.

"Укргазвидобування", 100% акцій якого належить НАК "Нафтогаз України", є найбільшою газодобувною компанією країни, що забезпечує близько 75% загального видобутку газу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!