"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Поліція полагодить свої "Пріуси" за завищеною ціною

Четвер, 11 серпня 2016, 13:12

Департамент патрульної поліції з 27 липня по 8 серпня уклав низку угод на техобслуговування поліцейських автомобілів Toyota "Prius" у різних містах України на загальну суму 5,88 млн гривень.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", передають "Наші гроші".

Замовлено послуги з технічного обслуговування та ремонту поліцейських автівок у 2016 році у дев’яти містах. Дані про кількість "пріусів" в тендерних угодах відсутні.

Ціни на однакові послуги для однакових автівок у різних містах значно різняться, подеколи у кілька разів.

Реклама:

У більшості випадків найдорожче коштуватимуть поліції послуги ПАТ "Івано-Франківськ-авто" з "Української автомобільної корпорації" Таріела Васадзе.

Наприклад, розвал/сходження у Франківську за 307 гривень - це втричі дорожче від таких же робіт у Чернігові. Передній ричаг за 5126 гривень коштує у п’ять разів дорожче, ніж у Києві, при співставній ціні за роботи по заміні ричага.

Так само дорого коштують передні гальмівні колодки - 1880 гривень, що у чотири рази дорожче, ніж у Харкові - 450 гривень при співставній ціні робіт по заміні колодок.

Наразі продовжуються тендери по іншим містам присутності автомобілів Тойота Пріус. Очікується укладання угод ще принаймні по десяти містам України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: