У WOG заперечили продаж Фондом гарантування 32 АЗС компанії

Понеділок, 1 серпня 2016, 14:11

Інформація про продаж Фондом гарантування вкладів фізичних осіб 32 АЗК WOG не відповідає дійсності.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби компанії WOG.

Як зазначається, банк "Форум", який на сьогодні є банкрутом, та щодо якого відбувається процедура ліквідації, у минулому видав кредит на купівлю та/або будівництво 32 АЗК WOG.

"Враховуючи той факт, що банк "Форум" знаходиться у стані ліквідації, право отримувати платежі за кредитними договорами та інші активи банку переходять до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. За процедурою цей Фонд виставляє на продаж право отримувати платежі за кредитами, виданими банком, що ліквідується", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Крім того, на даний момент кредитний портфель WOG у банку "Форум" є системно структурованим з чітким графіком погашення майже до 2020 року.

 

Враховуючи викладене, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб не виставляв на продаж 32 АЗК WOG.

Водночас, Фонд виставив на продаж право стягнення кредиторської заборгованості по кредиту, що є стандартною діловою практикою у подібних випадках.   


Окремо наголошуємо, що компанія WOG буде вживати всіх необхідних та достатніх заходів та дій задля забезпечення збереження активів і не допущення недобросовісних дій та зазіхань збоку третіх осіб.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитами юридичних осіб, виданими ВАТ "Банк Форум".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!