Екс-глава Єврокомісії Баррозу увійшов до керівництва Goldman Sachs

П'ятниця, 8 липня 2016, 19:05

Колишній президент Європейської комісії Жозе Мануел Баррозу приєднався до Goldman Sachs в якості невиконавчого голови його міжнародного бізнесу і став радником всієї групи.

Про це повідомляє Reuters.

Баррозу займав пост президента ЄК з 2004 по 2014 рік, а до цього був прем'єр-міністром Португалії з 2002 по 2004 рік. Він був вперше обраний у парламент Португалії в 1985 році і займав різні посади в тому числі був державним секретарем з питань внутрішніх справ, державним секретарем у закордонних справах, а також міністром закордонних справ.

"Хосе Мануел Баррозу привносить купу ідей і досвіду в Goldman Sachs, в тому числі глибоке розуміння Європи," - сказали Майкл Шервуд і Річард Нодд, які спільно очолюють міжнародний бізнес групи.

Реклама:

"Ми розраховуємо на співпрацю з ним, оскільки ми продовжуємо допомагати нашим клієнтам орієнтуватися в складному і невизначеному економічному та ринковому середовищі", додали вони.

У Goldman Sachs вже працює Хосе Луїс Арно, колишній заступник прем'єр-міністра Португалії, який також обіймав посаду міністра регіонального розвитку країни.

Європейська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!