Нафта продовжує дешевшати на побоюваннях за попит на ринку

Середа, 6 липня 2016, 16:13

Світові ціни на нафту продовжують показувати негативну динаміку на побоюваннях за економічний вплив рішення Великобританії вийти з Євросоюзу.

Про це свідчать дані торгів, передає "Прайм".

Станом на 13:10 вартість вересневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent опускалася на 0,5%, до 47,73 долара за барель. Ціна серпневих ф'ючерсів на нафту марки WTI знижувалася на 0,36%, до 46,43 долара за барель.

"Невизначеність і заклопотаність щодо того, як Brexit впливатиме на ринок, як очікується, триватиме ще довго, посилюючи волатильність нафтові ціни", - наводить агентство Франс Прес думку сировинного аналітика Hyundai Futures Уілла Юня.

Реклама:

На думку експерта, навіть при скороченні запасів нафти в США, цього не достатньо для того, щоб підштовхнути ціни на "чорне золото" вгору.

Згідно з даними Міненерго США, комерційні запаси нафти в країні за тиждень, що завершився 24 червня, скоротилися на 4,1 мільйона барелів, або на 0,8% - до 526,6 мільйона барелів.

Тепер інвестори перебувають в очікуванні публікації цих даних, які будуть опубліковані в четвер. Аналітики вважають, що запаси за тиждень, що завершився 1 липня, знизилися на 2,5 мільйона барелів, до 524,1 мільйона барелів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!