Заступник Гонтаревої після звільнення, займатиметься залученням інвестицій

Середа, 6 липня 2016, 10:54

Заступник глави Національного банку України Владислав Рашкован, який з 1 серпня завершує роботу в центробанку, спільно з гендиректором групи терміналів ТІС (Одеська область) Андрієм Ставніцером створює компанію SD Capital для залучення в Україну інвестицій великих іноземних компаній.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Разом зі старими і надійними друзями Ставніцером і Філіпом Грушко ми вирішили створити компанію SD Capital, яка стане партнером для великих іноземних компаній при інвестуванні в українську економіку", - написав Рашкован.

Реклама:

Заступник голови НБУ додав, що в компанії будуть займатися стратегією, трансформацією великих організацій, M&A в реальному і фінансовому секторі.

Рашкован висловив думку, що НБУ повинен бути магнітом для талантів і залучення кращих людей з ринку, проте згодом вони повинні повернутися назад на ринок більш професійними і стати послами політики регулятора і творцями доданої вартості в економіці.

ТІС є однією з найбільших приватних стивідорних компаній України, оперує в найбільшому українському порту Південний біля Одеси.

Нагадаємо, з 1 серпня 2016 року Владислав Рашкован завершує роботу на посаді заступника Голови Національного банку України.

 25 листопада 2014 року Нацбанк призначивв. о. заступника голови НБУ Владислава Рашкована.

Нагадаємо, З 2006 до 2013 року Рашкован був керівником бюро макроекономічних досліджень, директор управління проектів та розвитку бізнесу, член правління ПАТ "УніКредит Банк", керував процесом приєднання ПАТ "УніКредит Банк" до ПАТ "Укрсоцбанк".

З 2013 до 2014 року - директор центру забезпечення діяльності та організації ПАТ "Укрсоцбанк".

У квітня 2014 року очолив Департамент стратегії та реформування банківської системи Нацбанку.

З 8 квітня 2014 року - член Правління Нацбанку.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!