"Укрспирт" вкотре залишився без керівника

Середа, 6 липня 2016, 08:54

Номінаційний комітет з обрання керівника "Укрспирту" ухвалив рішення, що жоден з кандидатів не відповідає кваліфікаційним очікуванням.

Про це йдеться у повідомленні міністерства.

Як зазначається, новий керівник не обраний.

"Рекомендацією номінаційного комітету є заміна селекційної комісії з первинного відбору кандидатів. Також рекомендовано замінити нинішнього виконуючого обов’язки Сергія Блискуна", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Ми прагнемо працювати максимально чесно та відкрито. І нам потрібні нові обличчя – професійні менеджери, які стоять поза "системою". Керувати таким промисловим гігантом та монополістом як "Укрспирт" має людина, яка буде здатна твердою рукою здійснити запуск підприємств та підготувати їх до приватизації", - написав міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий у Facebook.

Як відомо, главу "Укспирта" не можуть призначити вже більше ніж півроку.

На фінальному етапі другого конкурсу один з кандидатів на посаду голови держпідприємства "Укрспирту" Роман Іванюк відкликав свою кандидатуру з конкурсу.

Після цього міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус заявив, що конкурс на посаду глави "Укрспирту" буде знову перезапущений.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!