Рейтинг Microsoft залишився на рівні "Aaa" - Moody's

Вівторок, 26 липня 2016, 09:29

Міжнародне рейтингове агентство Moody's підтвердив рейтинг пріоритетного незабезпеченого боргу корпорації Microsoft на рівні "Aaa" і погіршило прогноз за рейтингами до негативного. йдеться в релізі агентства.

Про це з посиланням на повідомлення агентства повідомляє "Прайм".

Як зазначається, таким чином, агентство завершило огляд рейтингів компанії, розпочатий 13 червня. Тоді Moody's помістили рейтинг пріоритетного незабезпеченого боргу корпорації Microsoft на рівні "Aaa" в список на перегляд з можливим подальшим зниженням через угоду з LinkedIn.

"Не дивлячись на потенційний успіх угоди, зміна прогнозу на негативний відображає, що угода повністю фінансується боргом, що вказує на більш агресивну фінансову політику компанії", - наводяться в релізі слова віце-президента Moody's Річарда Лейна.

Реклама:

Прогноз може бути змінено на стабільний, якщо виплати акціонерам і угода фінансуватимуться таким чином, що не призведуть до подальшого збільшення валового і чистого левереджа.

У червні корпорація Microsoft повідомила про покупку соціальної мережі професійних контактів LinkedIn за 26,2 мільярда доларів грошовими коштами, або 196 доларів за акцію. LinkedIn збереже свій бренд і керівництво. Закриття угоди очікується в кінці 2016 року після отримання схвалення акціонерів і регулюючих органів.

Американська компанія Microsoft Corp була заснована в 1975 році Біллом Гейтсом і Полом Алленом. Штаб-квартира знаходиться в Редмонді, штат Вашингтон. Компанія спеціалізується на розробці програмного забезпечення, зокрема, Microsoft є розробником операційної системи Windows.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: