Прохоренко розповів про тих, хто заважає працювати "УГВ"

Понеділок, 25 липня 2016, 10:18

Глава "Укргазвидобування" Олег Прохоренко заявляє, що як і раніше є тиск на нього і компанію з боку місцевої та центральної влади, політиків.

Про це він заявив в інтерв'ю "Дело".

"Так, і перш за все з боку тих, хто раніше заробляв на завищених цінах при закупівлях або на занижених - при реалізації нафтопродуктів і зрідженого газу. У них є політичні покровителі, наприклад, нардеп Ярослав Москаленко з "Волі народу", який, повідомленнями ЗМІ, впливав на попередній менеджмент "УГВ", зокрема при закупівлі", - зазначив він.

За його словами, крім заступників корупційних схем, є також відверті популісти.

Реклама:

"Ці "захисники народу" прагнуть заробити дешеву популярність на темі ціни на газ, пропонуючи суспільству політичні шоу замість серйозної аргументованої дискусії навколо стратегічних питань", - говорить Прохоренко.

Також, він згадав і про "Газпром".

"Ну і звичайно, очевидний вигодонабувач від скорочення українського газовидобутку - "Газпром". Чим більше ми видобуваємо, тим менше він нам продає. Ми вже бачимо мобілізацію його агентів впливу", - зазначив чиновник.

"Скандали, обшуки, мітинги - це стало вже звичним фоном моєї роботи. Не скажу, що очікував настільки великого опору нашим реформам, але гарантую, що наша команда не відступить. У нас одне завдання - добувати газ. І ми зробимо все, від нас залежне, щоб зробити країну незалежною", - підсумував він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: