ДФС "накрила" конверт з обігом 180 мільйонів

П'ятниця, 22 липня 2016, 18:00

Працівниками податкової міліції Києва припинили у Львівській області діяльність міжрегіональної конвертаційно-транзитної групи, яка надавала послуги з мінімізації податкових зобов'язань та митних платежів підприємствам реального сектору економіки з Києва та інших регіонів.

Про це йдеться у повідомленні ДФС.

"Загальний обсяг операцій, проведених через підприємства, які входили до центру мінімізації податкових зобов'язань та митних платежів, склав 180 млн грн. Ймовірні втрати бюджету оцінюються в 30 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

В офісних та житлових приміщеннях фігурантів провадження проведено обшуки.

Реклама:

В результаті обшуків виявлено та вилучено системний блок, 2 ноутбуки, жорсткі диски, мобільні телефони, чорнові записи, документи фінансово-господарської діяльності та грошові кошти в сумі 48 тис гривень.

Окрім того, під час обшуків встановлено, що з 200 співробітників даної "компанії" 75 осіб офіційно не працевлаштовані, а заробітну плату їм виплачують готівкою. Із не працевлаштованих - 35 неповнолітніх дітей.

Відомості про вчинення кримінального злочину, передбаченого ст. 205 КК, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Слідчі дії тривають.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!