"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кабмін призначив екс-главу Держгеокадастру першим заступником Кутового

П'ятниця, 22 липня 2016, 17:50

Кабінет міністрів України призначив колишнього голову Державного агентства геодезії, картографії та кадастру Максима Мартинюка першим заступником міністра аграрної політики та продовольства, звільнивши з цієї посади Ярослава Краснопільського.

Про це йдеться у повідомленні міністерства.

"Уряд схвалив пропозицію міністра Тараса Кутового про призначення Максима Мартинюка першим заступником міністра аграрної політики та продовольства України. Відповідне розпорядження було прийнято на засіданні Кабінету міністрів України в п'ятницю, 22 липня", - йдеться в повідомленні.

Фото УНІАН 

Згідно із повідомленням, Мартинюк координуватиме реалізацію державних програм в АПК, стимулювання розвитку тваринництва і органічного землеробства.

Реклама:

Також перший заступник міністра займатиметься оптимізацією діяльності державних підприємств, які перебувають у сфері управління Мінагропроду.

До сфери його відповідальності увійде й продовження земельної реформи в України відповідно до розробленої міністерством стратегії.

Як відомо, в період з 1998 по 2003 роки працював головним спеціалістом - юристом Вінницького райвідділу Пенсійного фонду України, вів викладацьку діяльність.

В 2004 обійняв посаду голови правління ВАТ "Проектно - вишукувальний інститут "Вінницяводпроект", де працював до 2009 року.

В період з 2009 по 2010 роки працював начальником управління охорони водних ресурсів Мінприроди України, а згодом першим заступником начальника Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Вінницькій області.

З 2011 по 2014 роки - директор Департаменту архітектури, містобудування та кадастру Вінницької міської ради.

З 14 березня 2014 року - перший заступник Голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

З 25 березня 2014 року - Голова Державної архітектурно-будівельної інспекції України. На цій посаді запустив масштабні процеси реформування органу та ініціював передачу повноважень ДАБІ місцевим громадам, відповідно до реформи децентралізації.

4 березня 2015 розпорядженням Кабінету Міністрів призначений на посаду Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: