Прикордонники: облаштування держкордону з РФ профінансовано недостатньо

П'ятниця, 22 липня 2016, 13:41

На облаштування державного кордону з Російською Федерацією в 2016 році виділено лише 60 з 200 мільйонів гривень, запланованих у державному бюджеті.

Про це заявляє Державна прикордонна служба.

"Цього року, у відповідності до плану, роботи заплановано закінчити  в межах Харківської та розпочати в Луганській областях. На даний момент бюджетом для їх виконання передбачено 200 мільйонів гривень, з яких отримано 60 мільйонів гривень" – йдеться в повідомленні.

У 2015 році державним бюджетом було виділено 400 мільйонів гривень, які реалізовані в повному обсязі та за призначенням.

Реклама:

Зазначається, що роботи проводилися в межах Чернігівської та Харківської областей.

"Загалом протягом минулого року було обладнано понад 230 км протитанкових ровів, 45 км контрольно-слідової смуги, 116 км рокадних доріг та майже 75 км захисної огорожі, встановлено спостережні вежі. Крім того, облаштовано опорні пункти для особового складу та захисні споруди для пасажирів у пунктах пропуску, закуплено технічні засоби, розгорнуто системи відео-технічного контролю та ураження і багато іншого. Також придбано 4 рухомі бойові модулі "Тритон", – звітують прикордонники.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!