Ціна на нафту марки Brent піднялася вище 47 доларів

Середа, 20 липня 2016, 18:50

Ціни на нафту перейшли до зростання на торгах в середу після публікації даних щодо зниження запасів енергоносіїв в США за підсумками дев'ятого тижня поспіль.

Про це свідчать дані торгів, передає "Інтерфакс-Україна".

Ціна ф'ючерсу на нафту Brent на вересень на лондонській біржі ICE Futures до 17:50 становила 47,10 долара за барель, що на 0,44 долара (0,94%) вище рівня попередньої сесії.

Вартість серпневих ф'ючерсних контрактів на нафту WTI в ході торгів на Нью-йоркській товарній біржі збільшилася до цього часу на 0,33 долара (0,74%) - до 44,98 долара за барель.

Реклама:

Згідно з даними Міненерго США, запаси нафти за тиждень, що завершився 15 липня, знизилися на 2,34 млн барелів, запаси бензину - на 911 тисяч барелів, дистилятів - на 214 тисяч барелів.

Темпи скорочення запасів нафти в США перевершили очікування експертів: консенсус-прогноз опитаних S&P Global Platts аналітиків припускав їх зменшення на 1,25 млн барелів.

Дані Міненерго збіглися зі звітом Американського інституту нафти, який напередодні повідомив про зниження резервів нафти в США за тиждень на 2,3 млн барелів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!