Гройсман просить СБУ розібратися із зустріччю Насалика з "міністром" ДНР

Вівторок, 19 липня 2016, 19:01

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман просить Службу безпеки України перевірити інформацію про зустріч міністра енергетики і вугільної промисловості Ігоря Насалика з бойовиками "Донецької народної республіки" в Донецьку.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів.

"Прем'єр-міністр Володимир Гройсман звернувся до Служби безпеки України з проханням перевірити розміщену в мережі Інтернет інформацію про перебування в місті Донецьк міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика", - сказано в повідомленні.

Прем'єр-міністр попросив поінформувати Кабінет Міністрів про результати перевірки.

Реклама:

Нагадаємо, раніше міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик їздив в самопроголошену "ДНР" у  лютому 2015 року під виглядом журналіста, щоб знайти полоненого військового з міста Калуш.

Раніше, блогер Максим Іваніщев, виклав у себя на сторінці в Facebookуривок з сюжета "Сім округів у Раду" програми "Українські сенсації" на 1+1, на якому Насалик спілкується про вугілля з самопроголошеним "міністром доходів та сборів" Олександром Тимофєєвим (позивний "Ташкент").

"Тимофєєв "націоналізував" гірничодобувне підприємство "Шахта ім. Засядька ", збанкротував "Макіїввугілля", брав участь у рейдерському захопленні ТОВ "Мультіторг"(" Амстор "), нелегально вивозив в РФ вугілля і організував контрабандне постачання ПММ на Донбас", - пише видання criminal.tv.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: