"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Балчун обіцяє вихід на марштрут другого електропотягу Skoda до вересня

Вівторок, 19 липня 2016, 17:39

Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун доручив причетним працівникам компанії прискорити ремонт електропоїзда "Skoda EJ675" та запустити його на маршрут уже до вересня 2016 року.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби "УЗ".

"Неприпустимо, щоб один із найсучасніших у парку "Укрзалізниці" електропоїздів, побудований у 2012 році, вартістю 19 млн євро два роки стояв "під парканом". "Skoda EJ675" має вийти на маршрут уже у вересні цього року. Питання ремонту другого електропоїзда має бути вирішено в найкоротші терміни", - наголосив Балчун.

Він також повідомив, що наразі фахівці компанії аналізують, який саме напрямок найбільш доцільно обрати для курсування сучасного комфортабельного електропоїзда "Skoda EJ675".

Реклама:

При цьому Балчун додав, що це рішення ПАТ "Укрзалізниця" прийматиме з урахуванням інтересів місцевих громад, тому із задоволенням розгляне звернення та пропозиції керівників міст, зацікавлених у тому, щоб до їхніх населених пунктів курсувала "Skoda EJ675".

Як відомо, два електропоїзди Skoda EJ675 "City Elephant" "Укрзалізниця" придбала у 2012 році перед проведення чемпіонату з футболу Євро-2012.

Перший поїзд №729/730 обслуговує маршрут Харків - Генічеськ.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!