"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

САП назвала, яку заставу вимагатиме від затриманих топ-чиновників "Нафтогазу" і ОПЗ

П'ятниця, 15 липня 2016, 09:56

Спеціалізована антикорупційна прокуратура  проситиме внесення застави у 205 мільйонів гривень для підозрюваних в розтраті коштів ОПЗ топ-чиновника "Нафтогазу" Переломи та 1-го заступника директора ОПЗ М. Щурикова.

Про це йдеться у повідомленні САП.

Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави  малоє розпочатися о 9 годині ранку в п'ятницю у приміщенні Соломянського районного суду.

Процесуальне керівництво у цій справі з боку САП здійснює заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури В. Кривенко. Нагадаємо, детективи НАБУ та прокурори САП вимагають внесення застави для затриманих, яка відповідає завданому  збитку державі.    

Реклама:

Як відомо, вранці 14 липня після проведення обшуку за місцем фактичного проживання детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП затримали першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз України", члена Наглядової ради ПАТ "Укрнафта" та голову Наглядової ради ПАТ "Одеський припортовий завод" (ПАТ "ОПЗ") Сергія Перелому.

В той самий час при проведенні обшуку було затримано першого заступника директора та першого заступника голови правління ПАТ "ОПЗ" Миколу Щурикова.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!