"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"УЗ" закупить нові пасажирські вагони на 303,4 мільйона

Четвер, 14 липня 2016, 20:06

ПАТ "Укрзалізниця" уклало договори з ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" на поставку до кінця 2016 року 21 пасажирського вагона на загальну суму близько 303,4 млн грн грн.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", передає "Інтерфакс-Україна".

"Договори укладені за результатами проведених "Укрзалізницею" відкритих торгів на закупівлю пасажирських вагонів, за якими найбільш економічно вигідною визнано пропозицію Крюківського вагонобудівного заводу", - наголошується в повідомленні.

В рамках договору КВБЗ поставить купейні спальні вагони. При цьому до 31 жовтня мають бать поставлені два вагона, до 31 листопада - шість вагонів, до 31 грудня - ще 13.

Реклама:

У прес-службі нагадують, що закупівля 21 пасажирського вагона передбачена консолідованим фінансовим планом ПАТ "Укрзалізниця" на 2016 рік на суму близько 303,4 млн грн.

У прес-релізі уточнюється, що за роки незалежності України було придбано 562 пасажирських вагона, з яких 319 - виробництва КВБЗ.

Як повідомлялося, в кінці березня 2016 року "Укрзалізниця" оголосила тендер на закупівлю двох п'ятивагонних міжрегіональних поїздів на суму 330 млн грн, однак після двічі перенесеного терміну розкриття пропозиції в кінці червня відомство відмінило цей тендер "в зв'язку з відсутністю подальшої потреби у закупівлі".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!