"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Мінфін обговорив з МВФ показники ефективності ДФС

Середа, 13 липня 2016, 10:16

Делегація податково-бюджетного департаменту Міжнародного валютного фонду з початку поточного тижня проводить в Україні незалежну оцінку реформи Державної фіскальної служби і напрацьовує свої рекомендації.

Про це повідомила прес-служба Міністерства фінансів.

"Ми представили наш план реформи ДФС, наші пріоритети і обговорили його впровадження з МВФ. Час переводити процес в конкретні дії і результати, які будуть відчутні бізнесу", - заявив міністр фінансів Олександр Данилюк.

Згідно з її релізом, сторони обговорили впровадження розроблених Мінфіном ключових показників ефективності (KPI), які відображають очікування бізнесу від структурних змін в ДФС.

Реклама:

Також були розглянуті скорочення зайвих функцій та неефективного штату ДФС, в першу чергу, звільнення допоміжного персоналу в регіонах і використання вивільнених коштів для підвищення зарплат.

Мінфін зазначає, що для зменшення зловживань в ДФС займається розробкою додаткових інструментів захисту прав платників податків.

Раніше міністр фінансів заявляв про намір провести системні звільнення в Державній фіскальній службі.

Як відомо, раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що найбільша частка скарг від бізнесу на контролюючі органи доводиться на Державну фіскальну службу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!