ISIDA отримала 1 млн євро в кредит від ПроКредит Банку на розширення потужностей медустанови

Середа, 13 липня 2016, 15:40

PROMOTED

Приватна клініка ISIDA залучила кредит на суму 1 млн євро від ПроКредит Банку для програми з розширення потужностей медичного закладу. Проект спрямований на вдосконалення та реконструкцію клініки. Загальна сума інвестицій становить 3 млн євро.

Кредит на суму 1 млн євро клініка ISIDA отримала від німецького банку ПроКредит Банк на взаємовигідних умовах. До прийняття позитивного рішення про виділення коштів фахівці банку проаналізували цілий комплекс показників діяльності клініки включно з організацією бізнесу, ринком, фінансовим становищем. Як наголосили у банку, важливим фактором є оцінка ефективності управління бізнесом, якість стандартів і практик, прозорість обліку та звітності. Клініка ISIDA продемонструвала високий рівень за всіма ключовими показниками.

"Потенціал розвитку в сфері медицини в Україні величезний. Ті плани, які ми обговорювали з клінікою ISIDA, дають нам можливість заявляти про довгострокову співпрацю. Ми бачимо послідовність в таких планах і чіткий фокус у розвитку, що дозволяє нам, не фахівцям в медичній сфері або бізнесі, мати необхідний рівень комфорту. Також нас дуже приваблює можливість зробити свій внесок у розвиток такої важливої ​​для України сфери, як медицина, в якій працює клініка. Надання фінансування та інших банківських послуг дає нам всім змогу рухатися вперед і досягати нових цілей" – так прокоментував рішення про кредитування Голова Правління Публічного акціонерного товариства "ПроКредит Банк" Віктор Пономаренко.

Реклама:

У свою чергу генеральний директор клініки ISIDA Віктор Козін додав: "Українська економіка вже тривалий час у кризовому стані. Але, незважаючи на це, ми не перебуваємо в "режимі очікування", ми зростаємо, тим самим демонструючи іншим учасникам бізнесу, що Україна має величезний потенціал для інвестицій та розвитку. Додатковий фінансовий ресурс, який ми отримали від ПроКредит Банку, дасть можливість ISIDA обслуговувати всіх клієнтів, які довірили нам найдорожче – здоров'я чи народження нового життя".

На сьогоднішній день клініка ISIDA демонструє стабільне зростання інтересу пацієнтів до неї. Керівництво компанії прийняло рішення про розширення клініки для обслуговування максимальної кількості пацієнтів. Отримані кошти будуть спрямовані на реконструкцію київського відділення на бульварі Лепсе, 65 – першого приватного пологового будинку і єдиної в Україні комплексної спеціалізованої клініки для жінок і дітей до 3-х років. Клініка спеціалізується на лікуванні всіх форм безпліддя і невиношування вагітності, спостереженні вагітності, в тому числі після попередніх втрат та ЕКЗ, пологах, спостереженні та догляді за новонародженими, педіатричному спостереженні дітей до 3-х років, вакцинації, оперативній гінекології та мамології, лабораторій та генетичній діагностиці.                             

Проект з реконструкції клініки ISIDA Медмістечко включає збільшення кількості ліжок (з 40 до 52 шт.), модернізацію та відкриття нових лабораторій, удосконалення процедур із лікування безпліддя. До кінця року компанія планує збільшити потужність установи на 30%. Сумарна інвестиція становить близько 3 млн євро, з яких 2 млн євро – кошти клініки та 1 млн євро – залучений кредит від ПроКредит Банку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: