"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Туркменістан купив 750 українських вантажних вагонів

Вівторок, 12 липня 2016, 12:46

Крюківський вагонобудівний завод (Кременчук, Полтавська обл.) завершив виконання контракту на поставку в Туркменістан 750 вантажних вагонів.

Про це УНІАН повідомив голова правління підприємства Анатолій Шабала.

"Постачання вагонів за укладеним навесні цього року контрактом було днями завершено. Крюківський вагонобудівний завод поставив в Туркменістан 375 піввагонів і 375 вантажних вагонів", - сказав Шабала.

Як повідомлялося, 13 грудня минулого року віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко під час зустрічі з віце-прем'єром Кабінету міністрів Туркменістану Сатликом Сатликовим домовився щодо планів поставок в Туркменістан 1,5 тисяч вагонів рухомого складу, з яких на 750 був оголошений тендер.

Реклама:

ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" випускає вантажні і пасажирські вагони, вагони метро, запасні частини і візки для вантажних вагонів, колісні пари, запчастини для вагонів метро і ескалаторів, контейнери, дорожню техніку.

Виробництво пасажирських вагонів на заводі здійснюється на замовлення "Укрзалізниці". Продукція заводу поставляється більш ніж в 20 країн світу. Крюківський вагон є єдиним в СНД підприємством, що має налагоджене і діюче виробництво двох видів вагонів - пасажирських і вантажних.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: