"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрспирт" публікуватиме звітність на e-data

Понеділок, 11 липня 2016, 15:03

Державне підприємство "Укрспирт" оприлюднило звітність на офіційному єдиному веб-порталі використання публічних коштів e-data.gov.ua.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

У прес-службі повідомили, що звітні дані опубліковані відповідно до закону України "Про відкритість використання публічних коштів" і доступні у вільному доступі.

"До цих пір звіти про закупівлі публікувалися на сайті підприємства і в офіційних державних виданнях, таких як "Вісник державних закупівель". Тепер фінансова звітність зібрана на єдиному ресурсі", - зазначив заступник директора "Укрспирта" Сергій Блескун.

Реклама:

Зазначається, що держкомпанія в 2016 році перевела свої закупівлі в електронний формат. Тепер вони проводяться на майданчиках SmartTender.Bif і ProZorro. З липня 2016 року у підприємстві впроваджена антикорупційна програма.

Як відомо, 6 липня Номінаційний комітет з обрання керівника "Укрспирту" ухвалив рішення, що жоден з кандидатів не відповідає кваліфікаційним очікуванням.

Як відомо, главу "Укспирта" не можуть призначити вже більше ніж півроку.

На фінальному етапі другого конкурсу один з кандидатів на посаду голови держпідприємства "Укрспирту" Роман Іванюк відкликав свою кандидатуру з конкурсу.

Після цього міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус заявив, що конкурс на посаду глави "Укрспирту" буде знову перезапущений.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!