Мережу "Кофе Хауз" виставили на продаж

Понеділок, 11 липня 2016, 10:51

Український підрозділ найбільшої російської мережі - Кофе Хауз виставили на продаж.

Про це ЛІГА.net розповів один з київських рестораторів.

За його словами, за мережу її власники планують виручити близько 3 млн доларів, в цю вартість входить не тільки право оренди приміщення та обладнання, а й можливість використовувати бренд Кофе Хауз. "Можна купити не всю мережу, а лише окремі заклади", - повідомив він.

Мережа виставлена на продаж, підтвердила співвласниця компанії Кофе Хауз Україна Світлана Шікулова, яка управляє мережею.

Реклама:

"Цей бізнес з самого початку був створений для продажу. До нас часто зверталися потенційні покупці з цього питання", - говорить вона.

За її словами, на Кофе Хауз вже є реальні покупці. Шікулова стверджує, що всіма питаннями займається генеральний директор мережі Роман Карпушкін. Зв'язатися з ним не вдалося: Карпушкін не відповідав на дзвінки.

Кофе Хауз - російська мережа кав'ярень, яку заснував в 1999 році бізнесмен Тимур Хайрутдинов. В Україні компанія працює більше десяти років, зараз в неї входять 17 столичних кав'ярень.

У 2014-му російську мережу Кофе Хауз придбав головний конкурент - Шоколадниця. Але тоді через складну структуру власності український актив в угоду не увійшов.

За даними Державного реєстру юридичних осіб, Кофе Хауз Україна належить офшору ТРК Холдинг Лтд (кінцевий бенефіціар - Тимур Хайрутдинов) і українці Світлані Шікуловій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!