Супермаркет Novus намагалися захопити рейдери

Неділя, 10 липня 2016, 18:16

Декілька днів тому було здійснено рейдерське захоплення майна на суму більше мільярда гривень українсько-литовської групи компаній "Столиця" та Novus.

Про це, у себе на сторінці в Facebook повідомив радник Міністра МВД Арсена Авакова, Михайло Апостол.

"Внаслідок злочинних дій кола осіб, використовуючи документи з підробленими підписами та печатками, внесено зміни до ЄДР за співучасті реєстратора Баришівської селищної ради Київської області, переоформлено на себе сто відсотків корпоративних прав компанії, яка має найбільші інвестиції Литовської республіки в Україні", - написав він.

За його словами, завдяки оперативному втручанню Авакова та посла Литовськоі республіки в Україні вдалося припинити схему захоплення іноземних активів в Україні.

Реклама:

"Згідно з дорученням Міністра я разом із інвесторами, власниками, юристами компанії терміново виїхали в Баришівку, а також залучили для допомоги голову райдержадміністрації, мера міста, адже був великий ризик, що ці аферисти могли уже перепродати активи компанії, про що доповідав Міністру", - зазначив Апостол.

Він також додав, що ввечері того ж дня корпоративні права були повернені справжньому власнику. Відкрито кримінальне провадження, розпочато слідчі дії.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: