Коломойський прибув на засідання наглядової ради "Укрнафти"

Вівторок, 7 червня 2016, 19:23

На засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта", на якому буде розглянуто план санації підприємства, приїхав співвласник групи "Приват" і член наглядової ради Ігор Коломойський.

Про це "Економічній правді" повідомило джерело в "Нафтогазі".

24 травня наглядова рада "Укрнафти" ухвалила рішення про початок підготовки до санації.

"Остаточне рішення - починати процес санації чи ні, прийматимуть на зборах акціонерів, що відбудуться 7 липня", - заявлялв голова НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв.

Реклама:

Як відомо, 12 травня наглядова рада "Укрнафта" перенесла заплановане засідання з розгляду доцільності введення досудової санації компанії на 24 травня.

Нагадаємо, раніше планувалося, що засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта", на якому планується розглянути питання санації, відбудеться у четвер, 12 травня.

Раніше засідання Наглядової ради "Укрнафти" вже переносилося тричі.

Нагадаємо, що заборгованість ПАТ "Укрнафта" перед державним бюджетом за станом на 1 січня 2016 року становить 10,4 млрд гривень.

Борг сформувався переважно за рахунок несплати самостійно задекларованих сум рентних платежів, а також ПДВ і податку на прибуток.

При цьому дебіторська заборгованість становить 18,676 млрд гривень.

Чистий збиток "Укрнафти" за 2015 рік становить 4,9 мільярда гривень.

ПАТ "Укрнафта" - найбільша українська нафтодобувна компанія. НАК "Нафтогаз України" належить 50%+1 акція "Укрнафти", групі компаній "Приват" Ігоря Коломойського - близько 42% акцій.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!