"Укргазвидобування" стало членом Європейської Бізнес Асоціації

Вівторок, 7 червня 2016, 09:24

6 червня 2016 року ПАТ "Укргазвидобування" отримало членство в найбільш впливовому та найчисельнішому об’єднанні бізнесу в Україні - Європейській Бізнес Асоціації.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як наголошується, членство в асоціації надає УГВ такі переваги, як допомога у налагодженні партнерських відносин з урядом, встановлення ділових зв’язків з кращими міжнародними та українськими компаніями, можливість розвитку персоналу, участь у соціальних заходах та багато іншого.

"Члени Асоціації компанії-лідери, які розділяють кращі європейські цінності ведення бізнесу, дотримуються політики нульової терпимості до корупції і націлені на вирішення найважливіших інвестиційних питань та покращення інвестиційного клімату України", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Ми раді приєднатись до такої потужної бізнес асоціації, як ЕВА. Готові брати активну участь в роботі комітетів, сподіваємось на плідну співпрацю в таких напрямках, як застосування кращих міжнародних практик управління, корпоративна соціальна відповідальність, розширення зв’язків з бізнес спільнотою, розширення кола міжнародних контактів", - зазначив голова УГВ Олег Прохоренко.

ЕВА працює в Україні з 1999 року та об’єднує більш ніж дев’ятсот компаній. На сьогодні це одна з наймасштабніших спільнот бізнесу, які працюють на українському ринку.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!