"Київенерго" каже, що арешт її рахунків не позначиться на клієнтах

Субота, 4 червня 2016, 12:36

ПАТ "Київенерго" заявляє, що робить усе можливе для відновлення стабільної роботи й безперебійного надання послуг киянам, у зв’язку з арештом її рахунків через штрафні санкції НАК "Нафтогаз України". 

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Також компанія гарантує клієнтам, що кошти, сплачені за послуги, зараховуються на спецрахунки, які законодавчо захищені від санкцій та арештів", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що 3 червня "Київенерго" проінформувало комітет Верховної ради з питань ЖКГ про причини та наслідки арешту рахунків компанії через штрафні санкції за газові борги 2014-2015 рр., які вже сплачені компанією.

Реклама:

У свою чергу комітет звернувся до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням накласти мораторій на арешт рахунків українських теплопостачальників.

"Окрім цього, "Київенерго" подало заяви до Національної поліції, Державної виконавчої служби та інших державних органів щодо зняття арешту з рахунків", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, наразі рахунки 104-х підприємств теплокомуненерго, у тому числіі "Київенерго", заблоковані через штрафні санкції НАК "Нафтогаз України".

Загальна сума нарахованих штрафів перевищує 10 мільярдів гривень (включаючи 1,5 мільярди гривень штрафних санкцій до "Київенерго").

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: