"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Власники євробондів "Метінвесту" схвалили продовження мораторію на розрахунки

Середа, 29 червня 2016, 13:40

Власники єврооблігацій Metinvest B.V., материнської компанії міжнародної вертикально інтегрованої гірничо-металургійної групи "Метінвест", одноголосно схвалили продовження до 30 вересня 2016 року тимчасового мораторію на розрахунки з цінних бумам загальною номінальною вартістю 1,134 млрд дол.

Про це йдеться у повідомленні групи на веб-сайті Ірландської фондової біржі, пише "Інтерфакс-Україна".

Як зазначається, відповідні збори власників єврооблігацій відбулися 28 червня, в ньому взяли участь власники 100% цінних паперів.

Мораторій набуде чинності за умови санкціонування Високим судом Англії та Уельсу. Слухання суду у цій справі призначено на 30 червня 2016 року. Крім того, мораторій може бути продовжений до 30 листопада 2016 року.

Реклама:

Під час дії мораторію "Метінвест" має намір завершити реструктуризацію єврооблігацій, а також передекспортного фінансування на 1,07 млрд дол.

Як повідомлялося, "Метінвест" раніше погодив з комітетом кредиторів реструктуризацію єврооблігацій і передекспортного фінансування.

Як відомо, основними акціонерами "Метінвесту" є група СКМ (71,24%) Ріната Ахметова і "Смарт-холдинг" (23,76%) Вадима Новінського, які спільно керують компанією.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: