"Дніпрообленерго" Ахметова купило систем обліку електроенергії на 59 мільйонів

Вівторок, 28 червня 2016, 13:28

ПАТ "ДТЕК Дніпрообленерго" 17 червня за результатами тендеру замовило ТОВ "НіК Електроніка" автоматизованих систем комерційного обліку електроенергії на суму 59,38 млн гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Поставлять 97 систем АСКОЕ для Центрального, Новомосковського, Південного, Північного, Першого, Нікопольського, П’ятого Дніпродзержинського і Південного районів електромереж.

Системи включають: лічильники електричної енергії; пристрій збору та обробки даних; програмне забезпечення; комунікаційне обладнання (в разі необхідності).

Реклама:

Ціни окремих складових не опубліковані. Конкуренцію переможцю склало ТОВ "Албат".

ТОВ "Інкотекс-Україна" пропонувало нижчу на 1,7% ціну, проте заявку відхилили через не вказану невідповідність технічним вимогам.

"НіК-Електроніка", яка регулярно виграє тендери на постачання електрообладнання, належить Ігорю Недоспасову.

Раніше він з Юлією Недоспасовою були співвласниками фірми-виробника "НіК", яка зараз належить Сергію Герасимчуку і Сергію Бокочу.

Крім того, Недоспасов у 2002-2008 роках був співвласником "Албату". Нині той записаний на Едуарда Завізіона й Світлану Циганок. Усього з 2008 року фірма-переможець виграла тендерів на 841,36 млн гривень.

Засновниками "Інкотекс-Україна" до кінця 2012 року були Андрій Джемілев і "Інкотекс-СК" із Росії. Сьогодні частка останнього належить кіпрській компанії "Галантус Холдінгз Лімітед".

Кінцевими бенефіціарами фірми є президент російської групи компаній "Инкотекс" Юрій Борисович Соколов, а також гендиректор ЗАТ "Инкотекс" Дмитро Юрійович Соколов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!