"Укравтодор" запустив онлайн-мапу ремонту доріг

П'ятниця, 24 червня 2016, 19:42

ДА "Укравтодор" запустило інтерактивну онлайн-мапу ремонту доріг.

Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору".

"Відсьогодні на нашому сайті в тестовому режимі запрацювала інтерактивна мапа ремонту доріг. На ній нанесені усі об’єкти поточного середнього ремонту, розпочаті роботи, загальна вартість будівництва об’єктів, проектно-кошторисної документації, терміни виконання та генеральні підрядники", – повідомив т.в.о. Голови Укравтодору Євгеній Барах сьогодні, 24 червня 2016 року, під час засідання Уряду. 

За його словами, на цій мапі будуть зазначені усі основні індикативні показники, які цікавлять користувачів доріг.

Реклама:

"Усі данні будуть оновлюватися щотижнево, фото-звіти робитимуться частіше. За їх допомогою, ми матимемо можливість відслідковувати реальний стан ремонтних робіт і доводити їх до відома громадян", – зазначив Барах.

Інтерактивна мапа ремонту доріг вже знаходиться на сайті Укравтодору. Крім дорожньої мапи на сайті також графічно та доступно будуть зображені усі джерела фінансування, їх наповнення та використання.

Посилання: Інтерактивна мапа

натисніть для збільшення

Раніше повідомлялося, що "Укравтодор" зобов’язав облавтодори проводити закупівлі усіх матеріально-технічних ресурсів лише через електронну систему торгів ProZorro.

Нагадаємо, 13 червня 2016 року, Укравтодор вперше розмістив дві закупівлі на ProZorro. За допомогою першого оголошення Державне агентство автомобільних доріг планує знайти організацію, яка виконуватиме контроль за станом автошляхів та якістю виконання на них дорожніх робіт.

Другий конкурсний відбір стосується пошуку виконавців науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт для дорожньої галузі.

З 1 серпня 2016 року всі Служби автодоріг (регіональні підрозділи Укравтодору, які є замовниками дорожніх робіт в областях) також перейдуть на систему електронних закупівель.  

Нагадаємо, Кабінет міністрів затвердив виділення 3,9 мільярда гривень на ремонт доріг.

Раніше повідомлялося, що Укравтодор очікує, що з державного бюджету буде виділено додатково 1,5 мільярда гривень на покращення стану автомобільних доріг, і відповідна постанова буде ухвалена Урядом протягом двох тижнів.

Нагадаємо, що всього на ремонт доріг в Україні в цьому році планують витратити близько 19,4 мільярда гривень.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: