Австрійці відремонтують чернігівську трасу за 71 мільйон гривень

Середа, 22 червня 2016, 10:49

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області 6 червня за результатами тендерів замовила  ТОВ "САТ Україна" поточний середній ремонт автодороги державного значення М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі (на Гомель) на суму 71,31 млн гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Ділянку траси км 101 + 000 - 136 + 000 довжиною 35 км відремонтують за 48,16 млн гривень. В середньому ремонт коштує 1,38 млн гривень за кілометр.

Виконають підготовчі й земляні роботи, влаштують дорожній одяг, встановлять знаки.

Реклама:

Ще 23,15 млн гривень дадуть на влаштування захисного шару з емульсійно-мінеральних сумішей площею 196 тисяч кв. м. на тій самій дорозі без уточнення ділянки.

Єдиним конкурентом було ТОВ "Автомагістраль-Південь" одеситів Валерія Короткова та Олега Наливанного.

Компанію "САТ Україна" заснувала австрійська фірма "Штрабаг СЕ" (Strabag SE).

Остання також є співвласником ТОВ "Бітунова Україна" через "Бау Холдінг Бетайлігунгс АГ" (Bau Holding Beteiligungs AG) разом із "Штрабаг АГ Гезельшафт м.б.х." (STRABAG AG Gesellschaft m.b.H.).

Strabag SE оперує у Східній та Південно-Східній Європі, займається цивільним та індустріальним будівництвом і транспортною інфраструктурою.

Українське представництво було відкрито у 1999 році. На сайті фірми зазначено, що "Bitunova" є одним з її брендів, що займається матеріалами для дорожнього будівництва.

"САТ Україна" з 2013 року виграла торгів на 442,86 млн гривень, а "Бітунова Україна" з 2008 року - на 246,18 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: