"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

BlaBlaCar запускає систему онлайн-бронювання

Вівторок, 21 червня 2016, 14:57

Сервіс для здійснення міжміських поїздок BlaBlaCar оголошує про початок запуску в Україні системи онлайн-бронювання.

Про це йдеться у прес-релізі сервісу.

Як наголошується, на сьогоднішній день система онлайн-бронювання доступна для жителів більшої частини України, за винятком деяких східних і південних областей.

"Найближчим часом функціонал покриє всю Україну, а через деякий час буде впроваджена система оплати послуг сервісу, що зі свого боку означає ідентифікацію користувача через платіжні інструменти. Такий принцип вже працює практично у всіх західноєвропейських країнах", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Згідно з повідомленням, зареєстровані на сервісі BlaBlaCar користувачі зможуть вибрати водія, якому по дорозі за певними критеріями, в тому числі за вартістю поїздки, кількістю відгуків і статусом водія, маркою автомобіля і забронювати місце.

"Якщо раніше тільки водії мали можливість бачити профілі своїх майбутніх попутників, то з запуском системи онлайн-бронювання це зможуть зробити і пасажири, причому по кожній ділянці спільної поїздки", - зазначається у прес-релізі.

"Тепер під час публікації своєї пропозиції про поїздку водій повинен буде обрати, в якому режимі будуть підтверджуватися запити на бронювання місць в його автомобілі: вручну або автоматично", - йдеться у повідомленні.

"У першому випадку йому доведеться самостійно підтверджувати кожен запит, дотримуючись встановленого потенційним попутником терміну очікування відповіді. У другому - водій буде лише отримувати повідомлення про нові бронювання", - повідомляє прес-служба.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: