"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Гройсман пообіцяв особисто супроводжувати інвестиції в Україну

Понеділок, 20 червня 2016, 13:35

Уряд докладатиме зусиль для створення сприятливих умов для ведення бізнесу в Україні та буде підтримувати усіх, хто готовий інвестувати в Україну.

Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час робочого сніданку із представниками ділових кіл у Нью-Йорку, передає прес-служба уряду.

"Ми вважаємо, що наша роль, місія, функція полягає у тому, щоби пришвидшити реформи у нашій країні, які дозволять забезпечити залучення інвестицій, - заявив Гройсман.

"Наша робота буде вестися у двох напрямках: ми будемо змінювати систему, яка створить сприятливий бізнес-клімат. Ми і зараз її змінюємо, але оперативно готові сьогодні супроводжувати усіх, хто готовий вже сьогодні інвестувати в Україну", - зазначив він.

Реклама:

Голова уряду зауважив, що особисто готовий супроводжувати інвестиції в Україну.

Гройсман зазначив, що Україна має високий потенціал розвитку, однак низькі стандарти життя не відповідають її можливостям. Змінити ситуацію дозволять реформи та належне відкрите, прозоре урядування, зазначив голова уряду.

Прем'єр навів приклади перспективних галузей в Україні, серед яких: аграрний сектор, ІТ-галузь, розвиток інфраструктури та енергетичної галузі.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!