"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

MasterCard та iPay.ua запустили новий сервіс для грошових переказів

Четвер, 2 червня 2016, 09:45

Компанія MasterCard спільно з інтернет-платформою для здійснення платежів iPay.ua вперше в Україні запустили MoneySendCollect - сервіс, завдяки якому держателі карток можуть більш зручно та безпечно збирати та переказувати кошти онлайн.

Про це йдеться у прес-релізі MasterCard.

"Новий сервіс є кроком назустріч зручності як для отримувача коштів, так і для відправника. Для того, щоб отримати перекази, до цього часу отримувачі повинні були публічно ділитися даними карток, а відправники - заповнювати довгі форми та переживати, чи правильно ввели номер картки", - йдеться у повідомленні.

"З новим сервісом від MasterCard та iPay.ua отримувачу достатньо лише сформувати своєрідний запит на переказ - у вигляді унікального посилання з можливістю вказати обов’язкові для заповнення пункти - ПІБ, номер навчальної групи тощо", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Як зазначається, це посилання можна безпечно поширювати в соціальних мережах чи надсилати електронною поштою.

"Завдяки MoneySendCollect гроші на картку може перерахувати необмежена кількість людей, при цьому отримувач може зручно формувати статистику надходжень з можливістю обліку відправників і сум переказів", - наголошується у прес-релізі.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: