Українська UAPAY виходить на ринок грошових переказів

Середа, 15 червня 2016, 13:17

Українська компанія UAPAY, яка входить в IT-холдинг Softinvest, відкриває сервіс грошових переказів для всіх користувачів країни.

Про це йдеться в прес-релізі компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, ліцензію на перерахування коштів в національній валюті без відкриття рахунків UAPAY отримав в грудні 2015 року.

"Крім переказу з карти на карту сервіс дозволяє зайняти гроші за допомогою функції "Запит на отримання переказу" і близька людина здійснить переклад необхідної суми.

Реклама:

Також, завдяки UAPAY, є можливість переказати гроші тільки за номером мобільного телефону одержувача, і він через кілька секунд отримає смс-повідомлення, внесе дані картки і отримає переказ. Комісія за транзакцію становить 1% +5 грн", - наголошується в повідомленні.

У планах компанії надання можливості оплати комунальних послуг, поповнення рахунку мобільного телефону, придбання квитків онлайн.

Компанія має намір охопити більше 2500 різних сервісів, які будуть доступні користувачеві в одному інтерфейсі.

Крім базових послуг, компанія планує розширити систему, відкривши нові опції електронних платежів. Для більш зручного здійснення оплат зі смартфонів, буде розроблено мобільний додаток UAPAY, яке буде доступно найближчим часом.

До запуску сервісу, компанія працювала на ринку B2B 10 років, обслуговуючи в основному банківські установи. У 2015 році через систему було здійснено 7 млн транзакцій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!