Порошенко обіцяє вирішити проблему завищених портових зборів

Середа, 15 червня 2016, 12:46

Президент України Петро Порошенко заявив про намір, спільно з Кабінетом міністрів вирішити проблему завищених портових зборів в українських морських портах і доступу до причалів.

Про це він сказав в ході запуску виробничо-перевантажувального комплексу групи Bunge (США) в Миколаївському морпорту в середу, передає "Інтерфакс-Україна".

"Не дивлячись на позитивні тенденції в економіці України та інвестиційний клімат, інвестори досі, на жаль, змушені зустрічатися з перешкодами, наприклад, з надзвичайно високими портовими зборами, які роблять українські порти менш конкурентоспроможними", - сказав він.

Другим проблемним питанням, за словами президента, є забезпечення доступу до причалів, як до стратегічних об'єктів, і створення умов для їх передачі в користування інвестору.

Реклама:

"Упевнений в тому, що найближчим часом ми, спільно з урядом, вирішимо і ці проблеми. Я запевняю інвесторів в щирих намірах робити все, що в моїх силах для забезпечення політичної та економічної стабільності в Україні", - резюмував Порошенко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!