Балчун пригрозив залізничникам покаранням за безвідповідальність

Вівторок, 14 червня 2016, 20:42

Голова ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун обіцяє притягнути до відповідальності винних у інциденті з обладнанням прально-прасувального комплексу.

Про це повідомляє прес-служба УЗ.

"Вихід із ладу обладнання прально-прасувального комплексу в Києві та, як наслідок, затримка поїздів і сотні незадоволених клієнтів – результат халатного ставлення до майна залізниці та недбалого виконання своїх посадових обов’язків окремими залізничниками", - зазначив Балчун.

Очільник товариства не виключає, що вихід з ладу прально-прасувального комплексу вагонної дільниці Київ-Пасажирський пов'язаний із застарілою системою та невідповідною організацією праці.

Реклама:

"Сьогодні наші зусилля будуть спрямовані на те, щоб налагодити нормальну й прозору роботу підприємства. Ми будемо викорінювати всі невідповідності та не дозволимо саботувати роботу галузі", - повідомив Балчун.

Також голова правління "Укрзалізниця" попередив, що всі винні у вчорашньому інциденті будуть притягнені до відповідальності.

Нагадаємо, що ввечері 13 червня вийшло з ладу обладнання прально-прасувального комплексу вагонної дільниці Київ-Пасажирський.

Збій у його роботі призвів до невчасного відправлення п’яти пасажирських поїздів, оскільки не було можливості оперативно укомплектувати їх білизною.

Наразі тривають роботи щодо відновлення повноцінного функціонування прально-прасувального комплексу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: