Фонд гарантування продовжив адміністрацію в "Банк Михайлівський"

Вівторок, 14 червня 2016, 17:09

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб прийняв рішення щодо продовження строку тимчасової адміністрації у ПАТ "Банк Михайлівський" з 23 червня до 22 липня 2016 року включно.

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

Як зазначається, відповідно до даного рішення продовжено повноваження уповноваженої особи Фонду на здійснення тимчасової адміністрації у "Банк Михайлівський" Ірклієнка Юрія з 23 червня 2016 року до 22 липня 2016 року включно.

Раніше повідомлялося, що Глава Національного банку Валерія Гонтарева обіцяє власнику банку "Михайлівський" Ігорю Дорошенку та Віктору Поліщуку по 5 років позбавлення волі.

Реклама:

Нагадаємо, станом на 23 травня 2016 року 100% акцій банку належить ТОВ "Екосіпан", 92,5% якого належить Віктору Поліщуку, 3,9% - Ігорю Дорошенко і 3% - Віктору Єрасову.

Нагадаємо, 23 травня правління Національного банку прийнялорішення про віднесення ПАО "Банк Михайлівський" до категоріїнеплатоспроможних.

Раніше клієнти "Михайлівського" скаржилися, що не можуть ні зняти гроші, ні розплатиться банківський карткою.

"Ні розплатитися карткою, ні зняти гроші, ні рахунок телефонний навіть поповнити", - пише клієнтка на сторінці банку "Михайлівський" у Фейсбуку.

Детальніше про те, що сталося з банком "Михайлівський" можна почитати в матеріалі "Економічної правди".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!