АМКУ залучить іноземних радників

Вівторок, 14 червня 2016, 16:57

В АМКУ розпочалась реалізація програми технічної допомоги Федеральної торгової комісії США, яка передбачає залучення міжнародних експертів як радників з питань проведення розслідувань, аналізу та попередження порушень конкурентного законодавства.

Про це "Укрінформу" повідомили в прес-службі АМКУ.

"Програма передбачає роботу міжнародних експертів, які діятимуть як радники, з метою обміну досвідом з питань проведення розслідувань, аналізу та попередження порушень конкурентного законодавства", - зазначають в АМКУ.

Співробітництво в рамках програми передбачає, зокрема, направлення представників Федеральної торгової комісії і Департаменту юстиції США разом із представниками органів інших юрисдикцій, у тому числі від Конкурентного Бюро Канади, які діятимуть як довгострокові радники у Комітеті з метою обміну досвідом щодо виявлення, розслідування, аналізу і попередження можливих порушень українського конкурентного законодавства.

Реклама:

Фінансування програми здійснюється Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Нагадаємо, 8 червня представники Антимонопольного комітету підписали меморандум про співпрацю з Федеральною торговою комісією США (USFTC).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!