Ціни на газ "Укргазвидобування" зросли на 11% під час біржового аукціону

П'ятниця, 10 червня 2016, 15:20

Біржовий аукціон з продажу скрапленого газу, виробленого ПАТ "Укргазвидобування", завершився зростанням цін по деяких позиціях на 10,37-10,75%.

Про це йдеться у повідомленні Української енергетичної біржі (УЕБ).

Так, у четвер, 9 червня 2016 року на торговому майданчику ТБ "Українська енергетична біржа" пройшов біржовий аукціон з продажу скрапленого газу для внутрішнього ринку, виробництва ПАТ "Укргазвидобування".

"Всього на торги було виставлено 9620 тонн. У підсумку біржової торгової сесії було реалізовано 8990 тонн, що становить майже 93,5% від всього виставленого обсягу на загальну суму 81,309 млн грн з поставкою з Шебелинського ВПГКН, Яблунівського ВПГ, ТЦСК Базилівщина та філії ГПУ "Полтавагазвидобування", з типом відвантаження – автотранспорт та залізниця", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

 Середнє зростання цін за всіма лотами становило 8,57%, зазначає прес-служба біржі.

"За більшістю лотів спеціалістами біржі відзначався високий рівень попиту, що одразу ж відобразилося на ціні енергоресурсів. Ціни на лоти з відвантаженням автотранспортом зросли  до 8,05-9,33%. Лоти з відвантаженням залізничним транспортом користувалися ще вищим попитом – ціни по даних позиціях зросли на  10,37-10,75%", - пояснюють в УЕБ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!