Volkswagen інвестував 300 мільйонів в сервіс замовлення таксі

Середа, 25 травня 2016, 10:09

Автоконцерн Volkswagen інвестував 300 млн доларів в сервіс онлайн-замовлення таксі і кур'єрської доставки Gett.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили в Gett.

Як зазначається, вкладені кошти будуть спрямовані на подальшу експансію сервісу в Європі і США, за межами Нью-Йорка, де сервіс вже функціонує.

Крім того, в рамках партнерства між компаніями автомобілі виробництва Volkswagen будуть інтегровані і доступні для партнерів Gett.

Реклама:

"До 2025 року ми плануємо стати лідером на ринку мобільності. Саме тому партнерство з Gett - важлива віха в реалізації нової стратегії групи компаній Volkswagen з надання інтегрованих мобільних рішень, які необхідні нашим споживачам", - говорить СЕО Volkswagen Маттіас Мюллер, чиї слова наведені в повідомленні компанії.

За словами глави Gett Шахара Вайсера, спільно обидві компанії зможуть запропонувати нові рішення для корпоративних клієнтів, які формують близько 30% виручки сервісу. За даними Gett, її річний виторг становить близько 500 млн доларів.

Gett надає послуги більш ніж в 60 містах по всьому світу, включаючи Москву, Санкт-Петербург, Лондон, Тель-Авів і Нью-Йорк. Сервісом користуються понад 10 млн осіб по всьому світу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: