"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Рошен" переносить частину виробництва з Києва до Вінниці

Понеділок, 23 травня 2016, 19:05

Кондитерська корпорація "Рошен", перенесе кілька ліній з виробництва шоколадних виробів сумарною потужністю 2 тисячі тонн на рік з Києва до Вінниці.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" гендиректор "Рошен" В'ячеслав Москалевський.

"Потужність всіх ліній, які переносяться з Києва до Вінниці близько 2 тисяч тонн на рік", - сказав Москалевський.

Технічний директор корпорації "Рошен" Володимир Ярандін в ході прес-туру розповів, що лінії з виробництва тортів залишаться на київській фабриці.

Реклама:

"Після довгих роздумів скоротили шоколадне виробництво і перевезли сюди. Я думаю до кінця цього року (закінчиться перенесення потужностей - Ред.), ми ще довеземо дві лінії, які залишилися", - повідомив Ярандін.

Як повідомлялося, друга кондитерська фабрика у Вінницькій області потужністю близько 120 тисяч тонн продукції на рік введена в експлуатацію влітку 2012 року.

Власником корпорації є президент Петро Порошенко. В ході виборчої кампанії він обіцяв продати "Рошен", найняв для цього інвестиційну компанію Rothschild і українську інвестгруппу "Інвестиційний капітал України".

Однак через відсутність покупців 14 січня 2016 року був підписаний договір, за яким Порошенко передав свою частку в корпорації "Рошен" в незалежний "сліпий" траст.

Банк-управитель трасту має також довіреність на чотири роки на переговори про продаж активів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: