Держгеонадра: на Одещині невідомі захопили державну базу відпочинку

Понеділок, 23 травня 2016, 17:18

22 травня в Одесі невідомими людьми було захоплено державну базу відпочинку "Топаз", яка є структурним підрозділом Причорноморського державного регіонального геологічного підприємства.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби геології та надр України.

Як зазначається, зранку на територію зайшло близько 30 озброєних людей та погрожуючи розправою, вивели співробітників державного підприємства за його межі.

 При собі невідомі мали начебто правовстановлюючі документи на бази відпочинку "Топаз" та "Геолог".

Реклама:

"Жодних правовстановлюючих документів у цих людей і бути не може. Принаймні законних. Ці особи пред’явили документи, де було вказано іншу адресу, не вул. Лазурна 13, за якою знаходиться база "Топаз", а вул. Лазурна 15", – заявив генеральний директор Причорноморського державного регіонального геологічного підприємства Сергій Ошарін.

Станом на зараз, невідомі досі перебувають на території бази відпочинку "Топаз".

"База майже повністю знищена і не придатна для подальшої її експлуатації", - сказано у повідомленні.

Як зазначається, у січні 2004 року, майно бази відпочинку по вул. Лазурна, 13 у смт Затока до статутного капіталу новоствореного підприємства "База відпочинку "Топаз". Власницею морської бази відпочинку стала Ірина Лещук на підставі рішення Білгород-Дністровського райсуду від 3 грудня 2004 року.

У грудні 2014 року це рішення скасував Апеляційний суд Одеської області, який визнав право власності Державної служби геології та надр України на базу відпочинку "Топаз" у смт Затока Одеської області, витребувавши її у ПП "База відпочинку "Топаз".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: