"Інвестиційно-трастовий банк" ліквідується

Четвер, 19 травня 2016, 12:02

Єдиний акціонер "Інвестиційно-трастового банку" - компанія "ТІС Капітал" 17 травня прийняла рішення про ліквідацію цієї фінустанови.

Про це йдеться в повідомленні банку в системі розкриття інформації НКЦПФР, передає FinClub.

"Прийнято рішення ліквідувати ПАТ "Інвестиційно-трастовий банк" з ініціативи власника, в порядку, передбаченому законодавством", - наголошується в повідомленні.

Ліквідація банку буде розпочата після отримання згоди Національного банку.

Реклама:

Глава правління "Інвестиційно-трастового банку" Арсен Аванесян уповноважений подати до НБУ документи для отримання згоди регулятора на ліквідацію даної фінустанови з ініціативи власника.

Банк зазначає, що загальна сума зобов'язань Інвестиційно-трастового банку перед кредиторами на 17 травня становить 392 тисячі гривень.

Активи банку на 1 січня 2016 року становили 131,636 млн гривень, власний капітал - 130,317 млн гривень.

"Активів банку досить для розрахунків за його зобов'язаннями. Сума, яка залишиться після задоволення вимог кредиторів, буде розподілена між акціонерами", - йдеться у повідомленні.

Власником 100% акцій "Інвестиційно-трастового банку" є ТОВ "ТІС Капітал". Засновниками компанії "ТІС Капітал" є 11 фізосіб, серед яких Олексій Кармазін - екс-член ревізійної комісії Смартбанку.

За даними НБУ, на 1 січня за розміром активів (131,6 млн гривень) Інвестиційно-трастовий банк займав 106-е місце серед 109 діючих банків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!