"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

БПП не захотіла включати Лещенка до складу ТСК з корупції та офшорів

Понеділок, 16 травня 2016, 19:46

Фракція БПП відмовилася висунути Сергія Лещенка до складу тимчасової слідчої комісії з питань політичної корупції та офшорних компаній.

Про це "Українській правді" повідомив сам депутат.

За його словами, від фракції в ТСК делегували Владислава Голуба, Олексія Мушака, Михайла Кобцева, Павла Різаненка та Володимира Ар'єва.

У той же час депутат Мустафа Найєм зазначив, що це він запропонував включити Лещенка до складу комісії.

Реклама:

"Упевнений, що ні у кого - ні в БПП, ні в усьому парламенті - немає такої експертизи і досвіду публічних розслідувань, як у Сергія. Причому, я впевнений, що він був би однаково критичний як до схем членів БПП, так і до скелетів у шафах Батьківщини, РПЛ, Народного фронту і Опозиційного блоку", - заявив політик.

"Але кому це треба? Нікому - фракція відмовилася підтримати Сергія. Без пояснень і дискусій."За" проголосувало лише семеро депутатів", - додав він.

"Цей сюр нагадав мені, як фракція ще два роки тому голосно аплодувала нашим з Сергієм розслідуванням режиму Віктора Януковича, - а коли справа дішла до допуску до реальної роботи і повноважень, вчорашні сміливці сором'язливо опустили очі і відмовили Лещенкові в реалізації своїх можливостей і професіоналізму", - написав Найєм на Facebook.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: