Мінфін називає реформу ДФС своїм пріоритетом

Четвер, 12 травня 2016, 20:56

Міністерство фінансів називає реформу Державної фіскальної служби, яка об'єднує податкову і митну служби, своїм пріоритетом і обіцяє вже протягом найближчих місяців оприлюднити результати низки антикорупційних кроків, зроблених в рамках боротьби з корупцією в органах влади.

Про це повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк в ході щорічних зборів Європейського банку реконструкції та розвитку в Лондоні, передає УНІАН.

"Безперечно, потрібна реформа податкової адміністрації та боротьба з корупцією. Але не можна побороти корупцію за ніч. Це комплекс заходів, які передбачають дерегуляцію, створення антикорупційних інституцій, скасування сфер, що представляють корупційний ризик", - заявив він.

"Процес уже розпочато, він йде. Думаю, що найближчими місяцями ми побачимо результати. Я дуже оптимістичний у цьому сенсі. Не поборемо корупцію - не отримаємо нову Україну", - сказав Данилюк.

Реклама:

Як повідомлялося, Данилюк наполягає на проведенні пенсійної реформи, а також внесенні змін до процесу формування бюджету вже поточного року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!