Арбітражний трибунал у справі "Ощадбанку" проти РФ сформовано

Середа, 11 травня 2016, 17:03

"Ощадбанк" отримав повідомлення Постійної палати арбітражного суду про те, що арбітражний трибунал у справі "Ощадбанку" проти Російської Федерації сформовано.

Про це йдеться у повідомленні банку.

"Арбітрами виступають: Суддя Чарльз Н. Брауер, призначений "Ощадбанком", пан Уго Перескано Діаз, призначений спеціальним визначеним Арбітражним судом компетентним органом через відсутність з боку РФ дій щодо призначення судді у встановлені строки, та Девід А.Р. Вільямс (Королівський Радник), призначений за згодою двох спів арбітрів", - повідомляє прес-служба.

"Це наступний дуже важливий етап. Ощадбанк має намір активно та без зволікань підтримувати свої вимоги, щоб домогтися справедливості та здійснення правосуддя за незаконне знищення своїх інвестицій в Криму, а також інформуватиме про перебіг справи протягом її розгляду", - наголосив голова правління банку Андрій Пишний.

Реклама:

"Банк буде використовувати всі способи захисту, доступні йому відповідно до національного та міжнародного права", - сказав він.

Як повідомлялося, 18 січня "Ощадбанк" подав повідомлення про арбітражний розгляд проти Росії згідно з Арбітражним регламентом Комісії ООН з права міжнародної торгівлі 1976 року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!