"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Марушевська каже, що Насіров хоче її звільнити за "шокінською" схемою

Середа, 11 травня 2016, 16:48

Низка керівників регіональних митниць підписали звернення до голови Державної фіскальної служби Романа Насірова з вимогою звільнити керівника одеської митниці Юлію Марушевську.

Відповідний лист Марушевська опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, підписати цей документ чиновників змусив сам Насіров.

"У мене три догани і звільнити мене простіше простого, але Голова #ДФС боїться брати на себе цю відповідальність. Він змусив керівників регіональних митниць підписати документ, в якому ті просять мого звільнення. Ганебна поведінка, тим паче для управлінця такого рівня. Роман Насіров ще раз підтвердив, що він частина корупційної системи і зубами тримається за своє крісло", – написала вона.

Реклама:

За словами Марушевської, Насіров разом з керівником внутрішньої безпеки ДФС Юрієм Шереметом запустив "шокінський" механізм звільнення, який був використаний для витіснення з прокуратури Давіда Сакварелідзе.

Вона додала, що не боїться звільнення і запитала Насірова, чи не боїться він сам втратити посаду.

У листі голови митниць обурюються поведінкою Марушевської, звинувачують її у порушенні субординації, привласненні чужих заслуг, надто гучному піарі, порушеннях закону та іншому.

Показово, що в кінці листа наведений перелік 24 регіональних митниць, але підписи керівників стоять лише біля 13.

Як відомо, останнім часом Марушевська різко критикує Насірова, звинувачуючи його в корупції та супротиву реформам. Нещодавно зі схожими звинуваченнямипроти Насірова виступив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!