"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Український стартап створив "розумного" стиліста для шопінгу

Неділя, 1 травня 2016, 11:17

Команда Cluise вже більше року розробляє додаток - "розумного" стиліста для шопінгу.

Про це пише AIN.

Як повідомляється, стартап отримав інвестиції від Дмитра Сергєєва, засновника Depositphotos, а також потрапив на сторінки Washington Post.

Сьогодні команда зробила велике оновлення свого додатку для iOS і Android, яке тепер вміє саме підбирати користувачеві одяг з асортименту в магазині, при цьому її відразу можна купити.

Реклама:

У зв'язку з великим оновленням розробники опублікували додаток на Product Hunt.

 

Раніше додаток міг аналізувати стиль користувача на основі завантажених фото одягу, рекомендувати те, що підійде до персонального стилю, радити продати те, що користувач рідко носить, створювати щоденні образи, в тому числі - на підставі і погоди за вікном.

"Коли користувач починає користуватися додатком і натискає на кнопку "Одягни мене", Cluise пропонує базові образи. Але коли власник смартфона починає додавати свої речі і луки, додаток вчиться підбирати нові комбінації під його стиль і смак", - йдеться у повідомленні.

Після поновлення додаток навчився підбирати речі з магазині - зараз стартап співпрацює вже з 25 українськими магазинами, де продаються речі українських брендів.

Ці рекомендації базуються на завантажених фото одягу, а також історії лайків цих фото.

Вподобаний одяг користувач може купити прямо з програми.

 

Крім того, з'явилася і функція віртуальної примірки: вона показує, з якими речами з власного гардеробу покупка краще поєднується.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!